Primăriţa de la "Chefi la cuţite" s-a căsătorit. Cum a arătat în rochia de mireasă şi în ce loc special şi-a petrecut luna de miere FOTO

12 decembrie 2019   News

Concurenta lui Sorin Bontea a ajuns la altar la braţul unui poliţist.

Eliminată din concurs cu puţin timp înainte de semifinală, Irina Onescu sau „Primăriţa”, aşa cum au numit-o toţi în timpul emisiunii Chefi la cuţite, s-a reîntors la Petriş, localitatea din judeţul Arad unde a fost aleasă ca edil. Şi, chiar dacă nu a reuşit să rămână mai mult timp în competiţia culinară, concurenta a spus că, pentru ea, participarea la această emisiune a fost un vis devenit realitate.

De curând, Irina Onescu s-a căsătorit cu iubitul său poliţist, pe nume Andrei Lazăr. În mod evident, nunta s-a făcut la Petriş, cu datinile şi obiceiurile locului şi, mai ales, cu ajutorul femeilor pricepute în ale bucătăriei din localitate!

Pentru cununia civilă, „Primăriţa” a ales o rochie alb tip ie reinterpretată, cu brâu şi broderie etno. Iar la căsătoria religioasă, a fost o mireasă clasică în alb, cu rochie de prinţesă cu corset, o fundă galbenă de voal în talie şi buchet din floarea-soarelui.

Cei doi şi-au petrecut luna de miere în Scoţia, Anglia şi Islanda - ţara gheţii şi a focului, de unde tinerii însurăţei au venit cu un album foto incredibil şi cu amintiri fabuloase. (vezi galeria foto)

Mai multe