Primele decizii luate după anunţul divorţului de Justin Theroux. Aniston face schimbări în viaţa sa!

16 februarie 2018   News

Vestea divorţului lor ne-a luat pe toţi prin surprindere! Însă, Jennifer şi Justin sunt hotărâţi să nu lase ca acest eveniment nefericit să le marcheze prea mult existenţa. Amândoi sunt pregătiţi pentru a înfrunta tot ce o să vină şi să depăşească cât mai repede acest episod.

Cei din anturajul lor spun că a fost o decizie luată cu mult calm, aşa cum au precizat de altfel şi ei în respectivul comunicat de presă, şi că şi-au plănuit deja următoarele mişcări. Prima pe listă ar fi vânzarea reşedinţei din Bel-Air, unde s-au căsătorit în august 2015.

Îşi vinde casa din Bel-Air, în care s-a căsătorit cu Justin Theroux

Asta n-ar fi neapărat o decizie în directă legătură cu divorţul, ci, mai degrabă, o tehnică a lui Aniston de a face un venit suplimentar: ”Ea a cumpărat această casă şi a bagat mulţi bani în renovarea ei. Asta face Jen: cumpără case, le renovează şi apoi le vinde cu un profit uriaş”. Aşadar, nicio decizie pe fond sentimental aici! E doar o mişcare profitabilă.

Justin locuieşte în apartamentul din New York

La rândul lui, Justin Theroux s-a retras în apartamentul din New York, acolo unde Aniston n-a mai fost văzută din august 2017, după spusele vecinilor. ”Justin vine tot timpul aici, ea a încetat să mai vină din vară”, a declarat un martor.

Ultima fotografie postată de Justin Theroux cu Aniston pe reţelele de socializare. 6 august 2017

Tot fără Justin şi-a petrecut şi ziua de naştere, Jennifer fiind sărbătorită pe 11 februarie doar prieteni apropiaţi. Iar cu câteva zile înainte de a-şi anunţa divorţul, Jennifer a mers la petrecerea aniversară a bunei sale prietene, Ellen DeGeneres, singură.

Şi-a petrecut ziua de naştere în compania prietenilor

foto: Instagram, arhivă

Mai multe