Primele declaraţii ale lui Gabriel Cotabiţă după ce s-a recăsătorit

30 septembrie 2016   News

Artistul s-a lăsat convins a doua oară să dea cu subsemnatul la Starea Civilă. Iată ce a spus când s-a văzut iar bărbat căsătorit.

Gabriel Cotabiţă a renunţat la burlăcie după 19 ani de la momentul în care a pus punct primei sale căsnicii, cea cu Ioana Nagy (58), o profesoară de limba italiană alături de care a stat 19 ani (ce coincidenţă numerică!) şi care i-a dăruit trei fete: Aela (35) şi gemenele Eliza şi Milena (28).

La ieşirea de la Starea Civilă, artistul a fost aşteptat de reporterii Antenei 1, care au vrut să ştie dacă a avut emoţii să-şi schimbe din nou statutul.

"Nu, nu sunt emoţionat, aşa sunt eu. Eram convins că o să spună «Da», aşa că nu am avut emoţii. (…) Din experienţa avută, găseşti foarte În cinci ani de când ne cunoaştem a reuşit să-mi fie alături în momente grele, nu am avut niciodată parte de reproşuri, nu ne plictisim unul de celălalt (...). Eu mă plictiseam foarte uşor. (…)", a declarat Gabriel Cotabiţă pentru "Acces Direct".

Citeşte şi:

Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit

Mireasa, în schimb, a fost copleşită de moment.

"Am avut emoţii, încă mai am emoţii, se vede! Eu sunt emoţionată şi pentru el. Asta a făcut, după ce s-a trezit din respectiva comă. După acele momente în care şi-a revenit mi-a cerut să ne căsătorim. Momentul în care mi-a dat inelul de logodnă a fost în decembrie, de ziua mea. L-am întrebat de trei ori dacă e singur. (…) Cred că orice declaraţie pe care o face, fără să fie pompoasă, e importantă. Un simplu «Te iubesc», «Vreau să-mi fi alături spune». Mă surprinde cu drăgălăşenia lui, cu iubire, cu tandreţe, cu o floare, din când în când.", a mărturisit Alina, de-acum soţia lui Gabriel Cotabiţă, pentru Antena 1.

Foto: WowBiz, Spy News

Mai multe