Primele fotografii cu bebeluşul lui Kylie Jenner. Stormi este adorabilă!

2 martie 2018   News

A uimit pe toată lumea cu anunţul ei că a devenit mamă după ce s-a ascuns pe tot parcursul sarcinii. Kylie Jenner distribuia pe 1 februarie un video în care îşi documenta evoluţia sarcinii,  momentele importante din cele 9 luni în care a fost gravidă cu primul copil şi, desigur, primele secvenţe cu copilul lui Kim Kardashian, Chicago, venit pe lume cu ajutorul uneu mame surogat.

Acum, la o lună de când ea şi Travis Scott au devenit părinţi, iată şi prima fotografie cu micuţa Stormi, copil al cărui nume completează lista cu nume ciudate din familia Kardashian - Jenner.

A posta câteva fotografii cu mânuţa fetiţei sale de când aceasta a venit pe lume, dar până acum nu am putut să vedem o fotografie mamă-fiică şi mai ales o fotografie întreagă cu Stormi. În vârstă de 20 de ani, mezina familiei Kardashian - Jenner a distribuit pe contul de Instagram prima fotografie cu ea şi micuţa ei îmbrăcată într-o salopetă cu glugă şi urechi de iepuraş. Deşi nu i se vede faţa în totalitate, putem spune că bebeluşul este adorabil. De asemenea, Kylie a apărut în poze cu un inel pe deget care ar putea fi un inel de logodnă, deşi nu a existat vreo ştire despre o logodnă a ei cu tatăl copilului său, Travis Scott (25).

Şi proapăta mămică Kylie arată foarte bine după ce a născut şi a îmbrăcat o salopetă cu imprimeu inspirat din natură. Aşa a anunţat vedeta tv că fiica ei a împlinit o lună.

Foto: Instagram

Mai multe