Primele imagini cu Ozana Barabancea după ce s-a vindecat de coronavirus. A plecat la relaxare

16 iulie 2020   News

A trecut săptămâni întregi prin momente mai delicate, dar acum are din nou zâmbetul pe buze. Ozana Barabanceaa fost externată din spital după ce a fost infectată cu coronavirus, iar acum a plecat la relaxare. 

Ozana Barabancea este una dintre vedetele care nu a vorbit deloc despre infectarea cu coronavirus, dar s-a aflat că a petrecut zile întregi în spital, după ce a fost testată pozitiv, la fel ca colegii săi de la "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Vorbim despre Marcel Pavel, despre Andrei Ştefănescu. Ozana Barabancea a fost destul de discretă chiar şi când a părăsit spitalul. 

Se pare că celebra artistă a fost externată şi se simte foarte bine. Momentele mai delicate au trecut, este într-o stare bună, ba chiar a plecat la relaxare prin România. După ce a învins boala, Ozana Barabancea a plecat din Bucureşti. Cântăreaţa a mers la relaxare într-o zonă de muntă. Din primele imagini postate de ea pe reţelele de socializare se poate observa că arată foarte bine, s-a fotografiat în lanul de floarea-soarelui şi are zâmbetul pe buze.

În plus, vedeta se pare că s-a restras într-o căsuţă departe de Bucureşti, în natură, unde se poate bucura de linişte şi de aerul curat. În mediul online a postat mai multe imagini pe care le puteţi vedea în galeria foto. 

Pe perioada pandemiei de coronavirus, Ozana Barabancea a mers să facă voluntariat la Biserică, în perioada Paştelui, iar pe Instagram a postat o fotografie din biserică, în timp ce purta masca incorect.

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe