Primele poze cu nepoţelul lui Bill şi Hillary Clinton

20 iunie 2016   News

Familia candidatei la preşedinţia Americii este în culmea fericirii, de când a venit pe lume noul urmaş al acestora: un  băieţel pe nume Aidan, fiul nou-născut al lui Chelsea Clinton şi al lui Marc Mezvinsky.

Chelsea, Max şi Aidan

Fiica fostului preşedinte american şi al actualei candidate la şefia Statelor a postat pe Twitter o fotografie emoţionantă după ce a născut băieţelul sâmbătă dimineaţa. “Marc şi cu mine suntem copleşiţi de emoţie şi dragoste că fiul nostru s-a născut”, a scris Chelsea (36) alături de poza cu cei trei, postată duminică. “La 7.41 dimineaţa, familia noastră s-a extins odată cu venirea pe lume a lui Aidan. Suntem binecuvântaţi”, a reluat fiica lui Bill Clinton.

Bunicii celebri ai lui Aidan

Aidan nu este singurul urmaş al familiei. Chelsea şi Marc au şi o fetiţă, în vârstă de un an şi 8 luni, pe nume Charlotte. Şi cuplul senior a împărtăşit cu fanii bucuria de-a redeveni bunici, postând o fotografie cu ei şi Aidan după naştere. “Suntem peste măsură de fericiţi că frăţiorul lui Charlotte a venit pe lume şi recunoscători pentru această binecuvântare. Chelsea şi Aidan sunt bine şi se bucură de timpul acesta special în intimitate” a fost mesajul politicienilor.

Chelsea, unicul copil al cuplului de politicieni, este căsătorită cu Marc din 2010 şi au acum 2 copii împreună.

Mai multe