Primul eveniment la care a participat Andreea Bănică după operaţia la nas, chiar înainte de ziua sa: botezul fetiţei lui Smiley!

21 iunie 2021   News

Andreea Bănică la prima apariţie după ce s-a operat la nas. Cântăreaţa a participat la botezul micuţei Josephine, fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol.

Andreea a făcut un Instastory înainte de a ajunge la botez, explicându-le fanilor săi că până acum a stat mai retrasă fiindcă nu a putut vorbi prea mult, din cauza septoplastiei.

În urmă cu câteva săptămâni, artista anunţase că şi-a făcut curaj şi va rezolva deviaţia de sept, problema cu care se confrunta de ceva ani buni şi care era foarte deranjantă.

Cântăreaţa i-a dat de gol de Smiley şi Gina, botezul micuţei Josephine fiind ţinut departe de ochii presei. În orice caz, acesta a avut loc în aer liber, a fost un soi de garden party fiindcă invitata Andreea Bănică a arătat pe Instagram că are curaj să meargă pe tocuri pe gazon, explicând că asta ţine doar de atitudine.

Andreea Bănică a optat pentru o salopetă mulată roz, care i-a pus în evidenţă silueta.

Astăzi, artista împlineşte 43 de ani, iar mesajele de felicitare au început deja să curgă pe conturile sale de socializare.

Foto: Instagram

Mai multe