Prinţesa Diana ”ar fi fost o bunică fantastică”. Cine spune asta?

13 octombrie 2015   News

Moartea prematură a Prinţesei Diana a privat-o pe aceasta de multe bucurii ale vieţii, printre care şi fericirea de a-şi creşte nepoţii. Tocmai despre acest subiect, Julia Samuel, buna prietenă a ”prinţesei inimilor” a vorbit, recent, într-un interviu emoţionant.

Julia Samuel a vorbit în memoria Prinţesei Diana, care avea doar 36 de ani pe când a murit, menţionând că aceasta ar fi fost o bunică minunată pentru copiii Prinţului William, respectiv Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. ”Ar fi fost o bunică fantastică. Mi se rupe inima doar gândindu-mă la asta, căci ea chiar s-ar fi descurcat de minune în acest rol.”, a menţionat cu tremur în voce cea care i-a fost aproape dintotdeauna Prinţesei Diana.

Mai mult de atât, Julia (56) a mărturisit că Prinţesa Diana este modelul ei în viaţă şi că, acum că este la rândul ei bunică, se gândeşte adesea la cum ar fi procedat Diana în locul ei: ”Iubitoare şi distractivă; genul de bunică pe care orice copil ar fi iubit-o. (...) Diana este modelul meu în viaţă. Îmi doresc să fiu o bunică pe atât de bună pe cât ar fi fost ea.”

Prinţesa Diana şi Julia au devenit prietene după ce s-au cunoscut la o cină formală în 1987. Julia locuia aproape de Kesington Palace aşa că-n scurt timp cele două au devenit prietene foarte bune. S-au apropiat atât de tare, încât, câteodată, Prinţesa Diana îi lua pe copiii Juliei de la şcoală şi-i aducea cu maşina acasă.

Julia Samuel a fost aleasă de către Prinţul William şi Ducesa de Cambridge să fie naşa Prinţului George.

Sursa foto: Twitter / Pinterest

Mai multe