Prinţesa Isabella a Danemarcei, o fetiţă curioasă şi aventuroasă!

8 iunie 2015   News

Prinţesa Isabella este fiica Prinţesei Mary a Danemarcei şi a Prinţului Moştenitor Frederick. În vârstă de doar opt ani, micuţa Isabella a avut sâmbătă parte de prima sa îndatorire regală. Sub atenta îndrumare a mamei sale

Prinţesa Isabella este fiica Prinţesei Mary a Danemarcei şi a Prinţului Moştenitor Frederick. În vârstă de doar opt ani, micuţa Isabella a avut sâmbătă parte de prima sa îndatorire regală. Sub atenta îndrumare a mamei sale, Prinţesa isabella a participat la un eveniment oficial ce a avut loc pe insula Samse.

Prinţesa Isabella a luat parte sâmbătă la „botezarea” unui vas care-i poartă numele. Îmbrăcată în blugi şi într-o bluză albastră, micuţa domnişoară s-a descurcat de minune la acel eveniment, care a marcat totodată prima îndatorire a sa regală.

Drept răsplată, Prinţesa Isabella a primit de la părinţii săi un superb set de bijuterii cu perle.

Însă ceea ce a enutuziasmat-o mai mult pe micuţa Prinţesă au fost activităţile pe care le-a întreprins înainte de ceremonia oficială.

Mai devreme în acea zi, Isabella şi mama sa au vizitat un câmp cu capşune, de unde s-au înfruptat pe îndestulate. De asemenea, s-a aventurat în mare pentru a vedea captura pescarilor.

Dovedind că este neînfricată, Prinţesa Isabella s-a pozat alături de tot felul de animale: capre, oi, şi chiar alături de o vulpe.

Sursa foto: Hepta

Mai multe