Prinţul Carl Philip al Suediei & Prinţesa Sofia: înapoi la îndatoririle regale!

27 august 2015   News

La începutul verii au devenit soţ şi soţie, unindu-şi destinele printr-o ceremonie fastuoasă. Ulterior, au plecat în luna de miere, şi şi-au consumat iubirea într-un locaţie exotică, departe de ochii curioşi ai lumii. Însă, acum, a venit vremea să se reîntoarcă la viaţa de zi cu zi, şi să-şi îndeplinească toate îndatoririle regale.

Aşa se face că Prinţul Carl Philip al Suediei şi noua lui soţie, Prinţesa Sofia, au fost văzuţi la un eveniment oficial din Varmland, o provincie din vestul Suediei. Aceştia au vizitat cu această ocazie casa memorială a autoarei suedeze Selma Lagerlöf.

Şi deşi vremea le-a cam pus beţe-n roate, cei doi nu s-au lăsat descurajaţi şi au participat cu zâmbetul pe buze la toată ceremonia dată-n cinstea lor.

Frumoasa prinţesă, cunoscută anterior drept Sofia Hellqvist, a purtat cu această ocazie o bluză albă, care i-a pus în valoare bronzul căpătat în luna de miere petrecută în Insulele Fiji, şi o pereche de pantaloni blue-navy. Cât despre Prinţul Carl Philip, acesta a purtat o pereche de pantaloni într-o nuanţă pământie, o cămaşă albă şi un sacou gri.

Vizita celor doi i-a încântat peste măsură pe localnicii din Varmland, care au i-au întâmpinat pe cei doi cu buchete de flori şi urale.

Sursa foto: Hepta / Twitter

Mai multe