Prinţul Harry sare în ajutorul prietenului său

18 decembrie 2011   News

Roşcovanul cu sânge albastru a mai bifat un episod cu care şi-a impresionat fanele şi cu care totodată a marcat o premieră pentru Casa Regală a Marii Britanii

Roşcovanul cu sânge albastru a mai bifat un episod cu care şi-a impresionat fanele şi cu care totodată a marcat o premieră pentru Casa Regală a Marii Britanii.

Prinţul Harry vorbea la telefon cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Thomas van Straubenzee, exact în momentul în care acesta a căzut victima unei tâlhării. Un individ i-a smuls BlackBerry-ul de la ureche. Se întâmpla în zona Battersea, din Londra, iar Harry, care a auzit totul la telefon, nu a rămas indiferent. Mai întâi, a luat maşina şi s-a dus glonţ în zona în care ştia că avusese loc incidentul, însoţit fiind de ofiţerul său de pază. Cum n-a reuşit să-l găsească pe Thomas, Prinţul s-a dus imediat până la cel mai apropiat punct de poliţie, pentru a raporta tâlhăria. Exact acolo l-a găsit şi pe van Straubenzee.

Întregul episod s-a petrecut în seara zilei de 30 noiembrie, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei britanice. Harry a dat atunci o declaraţie, iar între timp poliţia a arestat un suspect şi a recuperat mobilul. A fost prima dată când un membru al casei regale britanice a intrat într-un sediu al poliţiei pentru a raporta o infracţiune.

Foto: Reuters

Mai multe