Prinţul Harry, sărutat din nou, în Noua Zeelandă?

11 mai 2015   News

Sâmbătă, roşcovanul regal a făcut transferul din Australia în Noua Zeelandă, acolo unde a fost primit de fanii regali cu aceeaşi căldură de care a avut parte la apariţia sa recentă de la Opera din Sydney. Ştiţi voi, atunci când o blondă îndrăzneaţă nu

Sâmbătă, roşcovanul regal a făcut transferul din Australia în Noua Zeelandă, acolo unde a fost primit de fanii regali cu aceeaşi căldură de care a avut parte la apariţia sa recentă de la Opera din Sydney.

Ştiţi voi, atunci când o blondă îndrăzneaţă nu numai că l-a cerut în căsătorie pe roşcovanul regal, dar i-a şi plantat un pupic pe buze.

Ajuns în capitala Noii Zeelande, Wellington, Harry a fost întâmpinat de prim-ministru acestei ţări, dar şi de un grup de războinici mauri, care i-au dansat tradiţionala lor haka.

Mai interesant a fost, însă, să-l vedem pe Harry salutat de băştinaşi, aşa cum se obişnuieşte, prin atingerea nasurilor.

Când tânărul prinţ şi-a atins nasul de cel al unei băştinaşe atrăgătoare, aproape că ne-am temut ca nu cumva episodul din Australia să se fi repetat. Însă tânăra s-a abţinut şi nu a profitat de această apropiere.

Mai târziu, când a vizitat Muzeul Naţional al Războiului, Harry a fost ovaţionat de numeroşi localnici, mulţi afişând pancarte cu diferite mesaje de bun venit. Unul dintre acestea a fost foarte amuzant, cu referire la sărutul din Sydney: "Don't worry I won't kiss you/Nu te teme, nu te voi săruta!"

Foto: Getty Images

Mai multe