Prinţul Harry şi Lady Gaga. Cu ce ocazie s-au întâlnit cei doi?

9 iunie 2015   News

Prinţul Harry a întâlnit-o, în sfârşit, pe noua Prinţesă Pop. Este vorba, evident, despre Lady Gaga. Cântăreaţa i-a fost prezentată, aseară, roşcovanului regal, înainte ca artista să cânte pentru Harry şi invitaţii lui la Royal Albert Hall

Prinţul Harry a întâlnit-o, în sfârşit, pe noua Prinţesă Pop. Este vorba, evident, despre Lady Gaga. Cântăreaţa i-a fost prezentată, aseară, roşcovanului regal, înainte ca artista să cânte pentru Harry şi invitaţii lui la Royal Albert Hall, în cadrul unei seri caritabile.

Interesantă este alegerea vestimentară a cântăreţei pentru marea întâlnire, şi anume o rochie lungă, din paiete, cu un decolteu generos, în care ochii prinţului au alunecat, din când în când.

Probabil că Harry n-a văzut cu aceiaşi ochi buni şi coafura artistei, un pic cam bătrânicioasă, dacă ne întrebaţi pe noi.

Prinţul în vârstă de 30 de ani a fost şi gazda evenimentului caritabil, în favoarea organizaţiei patronată de el, WellChild, iar artista în vârstă de 29 de ani a făcut, pe scena Royal Albert Hall, duet cu legendarul Tony Bennett, de 88 de ani.

Foto: Getty Images

Mai multe