Prinţul William a vorbit despre sinucidere: „Este o problemă foarte mare“

20 iunie 2018   News

Ducele de Cambridge a fost zilele trecute în Liverpool, acolo unde a participat la Festivalul Internaţional de Business şi la deschiderea unui centru pentru persoanele care au probleme mintale.

Ducele de Cambridge a vorbit cu mama un tânăr sinucigaş

Prinţul William a stat de vorbă cu o mamă al cărei băiat s-a sinucis în 2006, la vârsta de 21 de ani, în Newcastle, şi a aflat că tinerii şi adolescenţii sunt cei mai predispuşi la sinucidere. „Sinuciderea este o mare problemă a zilelor noastre. Se vorbeşte foarte rar despre acest lucru şi nu este ok“, a spus William.

Înainte de a participa la deschiderea centrului pentru persoanele care au probleme mintale, Ducele de Cambridge a fost la Festivalul Internaţional de Business din Liverpool, care are loc din doi în doi ani. La acest eveniment, Prinţul William a dat mâna inclusiv cu un robot.

„Marea Britanie a fost mereu campioană la comerţ, iar acest lucru se vede foarte bine în Liverpool. Oricât de diferiţi am fi, comerţul creează o conexiune între noi. Investind în tineri vom putea progresa“, a spus Ducele de Cambridge.

foto: Getty Images

Mai multe