Problemele financiare continuă pentru Tori Spelling. Actriţa, dată în judecată din nou!

21 ianuarie 2016   News

Actriţa din „Beverly Hills” nu se învaţă minte! Deşi în ultimii ani s-a confruntat cu probleme financiare grave, încât a fost nevoită să se împrumute la prieteni şi la familie, Tori Spelling continuă să trăiască pe picior mare, deşi conturile ei sunt goale.

Tori Spelling

De fapt, actriţa nu numai că este falită, dar este şi datoare băncilor. Tori a făcut un împrumut mai demult pe care, însă, a încetat să-l plătească. De aceea, banca a dat-o în judecată pentru neplată, susţinând că actriţa le datorează 38.000$, potrivit unor documente aflate în posesia celor de la ”Entertainment Tonight”.

Documentele atestă faptul că actriţa nu şi-a mai plătit ratele din iunie 2015, deşi banca a emis mai multe înştiinţări, în acest timp. ”Nicio parte din sumă nu a fost plătit, deşi a primit destul înştiinţări din partea băncii.”

Dean McDermott, Stella McDermott, Liam McDermott, Tori Spelling, Candy Spelling

Miercuri, mama actriţei, Candy, a declarat că este la curent cu problemele financiare ale lui Tori şi că i-a mai plătit o parte din datorii, însă nu e dispusă să plătească chiar pentru toate extravaganţele fiicei sale şi ale familiei ei. ”Am ajutat-o, i-am plătit toate facturile, însă nu sunt dispusă să plătesc pentru cheltuieli de genul. Nu mai fac nicio plată – decât cele pentru casa lor, mâncarea lor şi şcoala copiilor lor.”

Tori Spelling şi soţul ei, Dean McDermott, au recunoscut încă din 2014 că au probleme financiare: ”Sunt sătulă de viaţa asta. Mă simt responsabilă pentru prea multă lume... şi nu mai rezist”, declara în urmă cu doi ani Tori, într-un episod din reality-show-ul ei.

Sursa foto: Getty Images

Mai multe