Rachel Weisz şi Daniel Craig, apariţie rară la o gală în New York

10 aprilie 2018   News

Sunt căsătoriţi de mai bine de 7 ani şi formează unul dintre cele mai frumoase şi discrete cupluri de la Hollywood, fiind foarte scumpi la vedere. Apar destul de rar împreună pe la evenimente, dar atunci când fac asta atrag toată atenţia. Aşa s-a întâmplat şi luni cânf, James Bond şi frumoasa sa soţie, Rachel Weisz, i-au lăsat cu gura căscată pe fani la o gală în New York.

Prima apariţie împreună a fost la mai bine de 4 ani de la nuntă, iar acum au avut ocazia să se afişeze din nou de mână, pe covorul roşu de la Gala Opportunity Network. Amândoi actori celebri, el un Agent 007 foarte cool, ea o actriţă britanică câştigătoare de Oscar, Rachel şi Daniel au întors toate privirile şi au atras multe cuvinte de laudă. S-au ţinut de mână şi chiar au urcat împreună pe scenă.

Rachel a fost răvăşitoare într-o rochie roşie chic şi o capă neagră, alături de elegantul său soţ, îmbrăcat la costum. Daniel ne-a oferit o imagine serioasă a lui James Bond, fiind la 4 ace şi având o atitudine de bărbat fatal. Cei doi sunt căsătoriţi din 2011 şi au venit luni seara la Cipriani Wall Street pentru a strânge fonduri necesare elevilor cu situaţii materiale modeste, dar care vor să ajungă la colegii de top şi care îşi doresc o carieră de succes.

Foto: Getty Images

Mai multe