Răfuială pe scena unui concurs de frumuseţe. O fostă Miss i-a smuls coroana de pe cap câştigătoarei, acuzând-o că este divorţată

7 aprilie 2021   News

Nu te pui cu femeile frumoase şi aprige.

Mai ales cu cele care luptă pentru coroana de regină a frumuseţii. O situaţie de neimaginat a avut loc la un concurs de miss din Sri Lanka destinat femeilor căsătorite şi denumit "Doamna Sri Lanka". Ei bine, câştigătoarea acestei competiţii care a avut loc duminica trecută, Pushpika De Silva, de 31 de ani, a avut parte de peripeţii chiar pe scenă, după ce a fost încoronată drept cea mai frumoasă. 

În timpul ceremoniei organizate în oraşul Colombo şi difuzate pe postul naţional de televiziune, o fostă deţinătoare a acestui titlu, Caroline Jurie, de 28 de ani, actuala Mrs World şi cea responsabilă cu încoronarea, s-a răzgândit şi i-a smuls câştigătoarei corona de pe cap, provocându-i acesteia răni la nivelul scalpului. 

Femeia şi-a justificat gestul prin faptul că De Silva ar fi fost încoronată pe nedrept, aceasta fiind de fapt divorţată, iar concursul este destinat femeilor căsătorite. Fosta Doamnă Sri Lanka a declarat că titlul trebuie să îi revină concurentei clasate pe locul secund. După ce aceasta i-a smuls coroana câştigătoarei cu tot cu ceva fire de păr, a plasat-o pe capul femeii clasate pe locul doi, în timp ce câştigătoarea a părăsit sala în lacrimi. 

Într-un final, organizatorii au lămurit lucrurile, stabilind că De Silva nu este divorţată legal, ci doar separată de soţ, şi i-au returnat acesteia corona. În acelaşi timp, aceştia au declarat că vor lua măsuri împotriva acţiunilor actualei Mrs World, Caroline Jurie.

Mai multe