Raluca Arvat a devenit mămică!

23 martie 2015   News

Prezentatoarea TV a devenit azi dimineaţă mămica unui băieţel voios, care a primit nota zece la naştere. Bebeluşul, care era aşteptat abia peste două săptămâni, s-a grăbit să vină pe lume, luându-i pe surprindere pe toţi.

Prezentatoarea TV a devenit azi dimineaţă mămica unui băieţel voios, care a primit nota zece la naştere. Bebeluşul, care era aşteptat abia peste două săptămâni, s-a grăbit să vină pe lume, luându-i pe surprindere pe toţi. Chiar şi aşa, totul a decurs ca la carte, şi atât mămica, cât şi băieţelul sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit site-ului perfecte.ro, primul copil al vedetei Pro Tv poartă numele de Tudor Alexandru şi la naştere a avut 3.100 de kg şi 49 de cm. Băieţelul a venit pe lume la Clinica Medlife din Bucureşti, în urma unei operaţii de cezariană. Raluca a optat pentru operaţia de cezariană în detrimentul unei naşteri naturale din cauza unei operaţii de cataractă pe care prezentatoarea şi-a făcut-o acum doi ani.

Întrebată fiind de cum a reacţionat atunci când şi-a văzut copilul pentru prima dată, Raluca a declarat că a fost copleşită de emoţii: ”Am fost foarte emoţionată. Toată lumea îmi spunea cât de frumos este. A fost foarte cuminte. L-am mângaiat, l-am pus la sân...”

Vezi restul interviului dat de proaspăta mămică pe site-ul perfecte.ro!

Mai multe