Raluca Moianu divorţează

28 octombrie 2013   News

După 15 ani de convieţuire şi un copil, fosta vedetă de televiziune şi soţul ei, Marius Ancuţa, au decis să pună capăt căsniciei lor.

După 15 ani de convieţuire şi un copil, fosta vedetă de televiziune şi soţul ei, Marius Ancuţa, au decis să pună capăt căsniciei lor.

Raluca Moianu (44 de ani) şi Marius Ancuţa (46 de ani) aveau o relaţie frumoasă şi solidă, potrivit apropiaţilor lor, care însă a fost pusă la grea încercare anul trecut, când fosta vedetă de televiziune a fost surprinsă împreună cu cameramanul Andrei Băltăreţu la un prânz intim într-o pădure de la marginea Bucureştiului.

Încă de atunci se auzea că cei doi vor divorţa, dar soţii au hotărât să-şi mai acorde o şansă de dragul fetiţei lor, Mara Ilinca, în vârstă de opt ani şi nouă luni.

„Se iubesc în continuare foarte mult, nici nu se pune problema că nu ar mai simţi ceva unul pentru celălalt. Au încercat să-şi salveze căsnicia, dar se pare că nu au reuşit“, a mărturisit unul dintre prietenii comuni ai celor doi.

Cei doi au depus actele la notar, iar acum divorţul se află în pronunţare.

„Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru, încercăm pe cât putem să ne protejăm copilul. Am depus actele, iar divorţul este în curs de pronunţare. Fetiţa va rămâne la mamă, aşa cum este şi firesc“, a declarat Raluca pentru „Click!“.

Foto: arhiva ADH

Mai multe