Răspunsul lui Pierce Brosnan după ce prietenii i-au oferit soției sale o operație de slăbit

29 august 2022   News

Pierce Brosnan le-a dat imediat un raspuns prietenilor după aceștia i-au oferit soției sale o operație de slăbit.

Pierce Brosnan a apelat la rețelele de socializare pentru a răspunde după ce a aflat că prietenii săi i-au oferit soției sale, Keely Brosnan, o operație de slăbit. Actorul le-a mărturisit că iubește fiecare parte a corpului ei.

Povestea vine  după ce un utilizator Facebook a distribuit două fotografii cu Pierce și Keely.

Una de acum aproape 30 de ani, alta mai recentă.

Cu toate acestea, Brosnan nu a fost de acord și a scris „nu arătam atât de gras”. În cele din urmă, contul a fost temporar interzis.

Starul de la Hollywood a avut imediat o replică.

El a scris: „Prietenii i-au oferit o operație pentru a-și reduce greutatea. Dar mie îmi place foarte mult fiecare parte a corpului ei. Ea este cea mai frumoasă femeie în ochii mei. Și, de asemenea, pentru că este mama celor cinci copii ai noștri”.

„În trecut, am iubit-o cu adevărat pentru persoana ei, nu doar pentru frumusețea ei, iar acum o iubesc și mai mult pentru că este mama copiilor mei.

Și sunt foarte mândru de ea și mereu caut să fiu demn de dragostea ei”, a încheiat el.

Pierce și Keely sunt căsătoriți din 2001, după șapte ani de relație. Cei doi s-au cunoscut la trei ani după moartea primei soții a actorului, Cassandra Harris, în 1991.

Cassandra și Pierce au avut împreună un fiu, Sean, care a devenit actor. Pierce avea să îi adopte pe cei doi copii ai primei sale soții, Charlotte și Chris, după ce tatăl lor, Dermot Harris, a murit.

În mod tragic, Charlotte a murit de cancer ovarian în 2013.

De asemenea, Keely și Pierce au doi băieți împreună, Dylan și Paris.

La începutul lunii, Pierce și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare alături de Keely. Starul a postat o poză cu el și partenera de viață în ziua nunții lor și a scris: „La mulți ani, iubirea mea! Am dansat în acea noapte și am dansat și astăzi. Aș putea face totul din nou”.

Mai multe