Răspunsul neașteptat al lui Kate Middleton când mai mulți copii o întreabă ce vârstă are

1 iulie 2023   News

Kate Middleton, care e Prințesă de Wales, a participat miercuri la inaugurarea muzeului pentru copii Young V&A din Londra, acolo unde a primit o întrebare neașteptată.

Prințesa Kate Middleton a oferit un răspuns cât se poate de amuzant atunci când copiii au întrebat-o despre vârsta ei. În timpul vizitei de la Young V&A din Londra, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a avut ocazia de a discuta cu unii dintre elevii care au contribuit la proiectarea muzeului. Într-o înregistrare video, școlarii curioși pot fi auziți întrebând-o pe Prințesa de Wales câți ani are.

Dar Kate Middleton a avut cel mai bun răspuns. Ea a fost filmată când le-a zis: „Am 41 de ani. Shh... nu spuneți nimănui", notează express.co.uk

Young V&A, cunoscut anterior sub numele de Muzeul V&A al Copilăriei, este o filială a Muzeului Victoria și Albert și se adresează copiilor. Acesta se redeschide pentru public astăzi, 1 iulie, după ce a fost renovat cu 13 milioane de lire sterline. Kate Middleton a apărut într-o rochie roz uimitoare pentru a marca ocazia, salutând personalul și copiii la deschiderea oficială.

Muzeul se va redeschide după un proiect de restaurare de trei ani, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani, pentru a le ajuta creativitatea. Kate este patroană a V&A, după ce a absolvit cu o diplomă de 2:1 în istoria artei la Universitatea St Andrews. Kate Middleton a fost condusă la vizita ei de către elevii din localitate care au contribuit la amenajarea acesteia, prima oprire fiind Galeria de joacă destinată bebelușilor și copiilor mici. În timpul turului, Kate Middleton a fost filmată în timp ce se deplasa prin muzeu alături de copii, discutând cu ei și socializând. 

Stilul vestimentar al lui Kate Middleton pe perioada verii

Observăm cum conservatorismul lui Kate Middleton se manifestă și în vestimentație, acolo unde de foarte puține ori surprinde, preferând să rămâne fidelă ținutelor în culori și modele care i se potrivesc cel mai bine, cum ar fi acest tip de rochie cu croială mai degrabă retro. Același lucru îl observăm și în ceea ce privește obsesia prințesei pentru buline, pe care le abordează frecvent în lunile de vară, în ieșirile ei publice.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe