Ravisantă în roz! Melania Trump a făcut iar valuri cu o nouă apariție de senzație

11 aprilie 2024   News

Una dintre aparițiile sale publice rare, de când a plecat de la Casa Albă. Deși nu este ceva ce își dorea, o face pentru soțul ei, care se încăpățânează să mai candideze o dată la președinția SUA.

Mai exact, este a doua apariție spectaculoasă a primăverii, în plină campanie electorală a soțului său.

Pe 6 aprilie în Palm Beach, Melania Trump a făcut senzație în salopeta sa wide-leg roz înflorată. 

Fosta Primă Doamnă SUA este recunoscută pentru flerul său în modă. Este printre cele mai elegante și frumoase soții de politician din lume! Ea l-a însoțit sâmbătă pe Donald la o deja faimoasă acțiune de strângere de fonduri pentru campania prezidențială a soțului ei și Partidul Republican, unde s-ar fi colectat suma uimitoare de 50 de milioane de dolari menită să-l relanseze în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă. Celebrul magnat a mai fost președinte înaintea mandatului lui Joe Biden. Trump le-a vorbit celor care au contribuit cu bani despre obiectivele sale în al doilea mandat: reduceri de taxe, securitatea frontierei, independența energetică.

La această reuniune de zi, Melania Trump a fost șic și elegantă, cu părul prins, într-o salopetă roz, cu motive florale în partea inferioară. De asemenea, talia sa subțire a fost marcată de un cordon.

În luna martie, Melania Trump a făcut din nou senzație cu o ținută splendidă: o rochie albă și tocuri amețitoare de la faimosul brand Louboutin.

Donald este fan costumul clasic bleumarin, la care accesorizează cravate de diferite culori.

La început de aprilie, Melania Trump și-a sprijinit soțul la strângerea de fonduri pentru campania sa de realegere, care a obținut 50,5 milioane de dolari, potrivit directorilor de campanie ai lui Donald Trump. Melania nu a făcut comentarii publice.

Strângerea de fonduri a fost găzduită de miliardarul John Paulson și potrivit organizatorilor, eclipsează strângerea de fonduri a președintelui Joe Biden, unde s-ar fi strâns doar 26 de milioane de dolari.

Foto: Profimedia

Mai multe