Război fără precedent între Jay-Z şi Kanye West

4 iulie 2017   News

Proaspăt lansat online pe Tidal, noul album al lui Jay-Z, 4:44, are versuri incendiar de oneste. Ce confesiuni face rapperul despre Kanye?

Jay-Z şi Kanye West, în vremurile bune

Ne spune despre sarcinile pierdute ale soţiei lui Beyonce, dar şi despre infidelităţile lui. Ba chiar mama lui recunoaşte pe acest album că e lesbiană... Şi ajungem şi la prietenia lui Jay-Z cu Kanye West. De fapt, fosta prietenie. Fiindcă de câţiva ani, cei doi s-au distanţat. Motivul? Oare răspunsul se află în aceste versuri? "Te-ai lăsat de şcoală, ţi-ai pierdut principiile/ I-ai dat 20 de milioane fără să clipeşti... El ţi-a dat 20 de minute de scenă... Ce-o fi fost în capul lui?!" Cele 20 de minute la care se referă s-au întâmplat într-un concert Kanye West la Sacramento anul trecut, în noiembrie, când acesta s-a arătat dezamăgit că Jay-Z nu l-a sunat după ce Kim Kardashian fusese jefuită la Paris. "Ştiu că ai oameni plătiţi. Nu-i trimite pe capul meu. Sună-mă. Vorbeşte cu mine ca un bărbat adevărat", a spus atunci pe scenă West, sugerând că atacul asupra lui Kim ar fi fost orchestrat de Jay-Z.

Ei bine, de când albumul 4:44 a fost lansat, toată lumea se întreabă dacă motivul rupturii dintre cei doi rapperi ar fi faptul că Jay-Z i-a împrumutat lui Kanye 20 de milioane de dolari, pe care nu le-a mai văzut înapoi...

Foto: Getty

Mai multe