Război rece între Naomi Campbell şi Kate Moss

27 septembrie 2010   News

Toată lumea a observat absenţa lui Kate de la cea mai mare petrecere din cadrul London Fashion Week, cea dată de casa Dolce & Gabbana pentru a celebra sfertul de secol în modă al lui Naomi Campbell. Mai mult, în vreme ce

Toată lumea a observat absenţa lui Kate de la cea mai mare petrecere din cadrul London Fashion Week, cea dată de casa Dolce & Gabbana pentru a celebra sfertul de secol în modă al lui Naomi Campbell.

Mai mult, în vreme ce staruri precum Claudia Schiffer şi Liz Hurley veniseră să ciocnească un pahar cu Pantera neagră, Kate se afla chiar pe aceeaşi stradă, dar în altă clădire, la o altă petrecere. Gest ostentativ din partea acesteia. Iar amicii celor două confirmă că prietenia lor s-a răcit în ultima vreme, mai ales de când Naomi se implică tot mai mult în activităţile de caritate. Negresa nu poate uita cum, la un spectacol caritabil organizat de ea anul acesta, Kate s-a comportat ciudat şi a fost ironică şi total nepoliticoasă cu invitaţii, mai ales cu Piers Morgan. „Naomi vrea să se dedice unor cauze bune, iar acum are impresia că Moss o cam trage în jos“, a declarat un apropiat al modelului de culoare.

Foto: Northfoto

Mai multe