Războiul dintre fraţi a început! North, geloasă pe micuţul Saint

27 ianuarie 2016   News

E greu să accepţi că nu mai eşti în centrul atenţiei! Iar North se pare că se confruntă cu treaba asta de când s-a născut frăţiorul ei Saint.

North, geloasă pe frăţiorul ei

Deşi Kim a decis s-o ducă pe North la psiholog pentru a face faţă mai bine situaţiei, se pare că lui North îi este destul de greu să se adapteze şi să înţeleagă ce se întâmplă. Starleta a dezvăluit că North este atât de geloasă încât n-o lasă să-l alăpteze pe micuţul North. ”Din nu ştiu ce motiv, North urăşte momentul în care îl alăptez pe Saint. Vine şi se aşează pe mine, astfel încât să nu-l pot lua pe Saint să-l pun la sân.”, a povestit Kim.

Fotografia postată de Kim la câteva zile de la naşterea lui Saint

Totuşi, Kim a reuşit să găsească o metodă de a o face pe North să se simtă inclusă: ”Câteodată, folosesc pompa de sân pentru a-i da ocazia lui North să-l hrănească pe Saint. Chiar funcţionează! Îi place să mă ajute, atâta vreme cât asta înseamnă să-i acord atenţie”.

Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a doua oară în decembrie. Cei patru locuiesc în casa lui Kris Jenner, în Calabasas, California.

Mai multe