Răzvan Ciobanu, atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu

28 iulie 2015   News

După ce într-un ziar austriac a apărut un articol cu titlul „Felix şi «Bătrâna Doamn㻓, iar în poza alăturată apărea paraşutistul austriac în faţa celebrului avion Dornier, cunoscut şi sub numele de „Bătrâna Doamnă“, Mihaela Rădulescu a transmis o scrisoare deschisă presei din Austria, pe care o acuză de lipsă de respect faţă de Felix Baumgartner, „eroul al vremurilor moderne“.

Designerul Răzvan Ciobanu a avut o reacţie extrem de acidă la adresa Mihaelei Rădulescu şi, în general, a femeilor trecute de prima tinereţe care încearcă să se menţină tinere fie prin sport fie cu ajutorul altor artificii.

  

„Ce am înţeles eu: că Jennifer Lopez este la fel de disperată, precum şi Mihaela Rădulescu (sau Mihaela Rădulescu este la fel de disperată ca şi Jennifer Lopez) să nu îi zică «lumea» că-i babă. Acum ele nu-s «babe», doar penibile din punct de vedere stilistic. Şi nu am să înţeleg de când rochiile pentru prostituate, de centură, au devenit «statment» fashion. Şi jur că nu sunt pudic, încuiat, etc... şi nici nu consider că vârstă dictează garderoba. Dar «miros» disperarea şi asta le/o face să fie unsexy“, a scris Răzvan Ciobanu pe pagina sa de socializare.

  

Foto: pagina personală

Mai multe