Reacţia lui Jennifer Garner, întrebată  dacă e gravidă

28 iulie 2016   News

La un an de la anunţul divorţului de Ben Affleck, o găsim pe Jen reluându-şi jobul de actriţă, dar şi viaţa socială. La o ieşire cu fetele, la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, marţi seara, starul de 44 de ani a fost asaltată de paparazzi, dornici să îi fotografieze abdomenul, doar-doar s-ar vedea vreun semn de sarcină.

Jen a reacţionat la zvonul că este însărcinată

În ultimele luni, presa a tot comentat, vizavi de fotografiile cu burtica ei, că este însărcinată cu al patrulea copil al lui Ben, deşi sunt în curs de divorţ. Doar că “burtica de gravidă” a stagnat şi a devenit doar o burtă normală a unei femei normale, care nu este obsedată de silueta perfectă. Recent, însă, pozele cu ea într-o rochie care s-a lipit de corpul ei, în bătaia vântului, au scormonit din nou subiectul şi au dat naştere speculaţiilor că e gravidă.

Poza care a stârnit zvonul că e gravidă, zilele trecute

Doar că Jennifer Garner, care a preferat tăcerea, a reacţionat acum, la întrebrea paparazzilor de marţi seara. După ce a filmat-o şi fotografiat-o împreună cu prietenele ei, ieşite la cină într-un restaurant select din Santa Monica, un cameraman a pus din nou marea întrebare de care actriţa e sătulă: “eşti însărcinată cu copilul lui Ben?”, la care actriţa de 44 de ani a replicat scurt: “cum ar fi asta? (How about that?)”, mimând uluirea curioşilor. Atât: cum ar fi asta?, pe un ton aparent relaxat şi jucăuş, dar vizibil plin de ironie şi iritare, după care s-a urcat într-o maşină şi a plecat.

FOTO HEPTA

Mai multe