Reacţia stranie a lui Jane Fonda când a fost întrebată de operaţiile estetice făcute

28 septembrie 2017   News

Are 79 de ani, însă nu-şi arată vârsta. Iar mulţi cârcotaşi spun că asta se datorează unor operaţii estetice pe care Jane Fonda şi le-a făcut de-a lungul anilor, deşi, public, n-a recunoscut nicicând că a apelat la astfel de soluţii de întinerire. Ieri, însă, actriţa a dat cârcotaşilor apă la moară, având o reacţie de-a dreptul stranie atunci când a fost întrebată de o moderatoare TV despre operaţiile estetice pe care şi le-a făcut.

Aşa arăta Jane Fonda în tinereţe

Jane Fonda s-a prezentat ieri în emisiunea lui Megyn Kelly pentru a vorbi despre reîntâlnirea pe micile ecrane cu Robert Redford şi despre noul lor film, ”Our Souls at Night”, care a fost lansat zilele trecute. Totuşi, pe nepusă masă, moderatoarea emisiunii a schimbat registrul şi a întrebat-o pe Jane despre intervenţiile chirurgicale la care a recurs de-a lungul anilor pentru a-şi menţine chipul atât de tânăr.

Jane Fonda, ieri, la premiera filmului "Our Souls At Night"

Din păcate pentru ea, actriţa de 79 de ani nu a reacţionat prea bine la această întrebare, răspunzându-i: ”Chiar trebuie să vorbim despre asta acum?”. O reacţie, poate, aşteptată din partea unei celebrităţi care a declarat întotodeauna că sursa tinereţii ei este viaţa sexuală activă. Reacţia ei a fost cu atât mai amuzantă cu cât limbajul nonverbal a spus mai multe decât a făcut-o ea. Jane şi-a dat ochii peste cap şi a dat de înţeles că întrebarea o face să se inconfortabil şi că e o indiscreţe din partea jurnalistei.

Ieri, alături de Robert Redford

Iată momentul!

Mai multe