Reacţiile vedetelor după atentatele din Belgia

23 martie 2016   News

O lume întreagă şocată de atentatele din Belgia. Iată ce mesaje transmit vedete din toată lumea

La 4 luni de la atacurile de la Paris, alte atacuri teroriste fac ravagii în Vestul Europei, la Bruxelles. 34 de persoane decedate şi alte 200 rănite în atacurile teroriste din aeroport şi la staţia de metrou centrală, Maelbeek. Angela Merkel a declarat că teroriştii sunt oameni ce se împotrivesc oricăror valori ale umanităţii, adăugând că "oroarea este la fel de nemărginită ca şi hotărârea de a învinge terorismul".

În urma teribilelor evenimente de marţi, mai multe vedete au simţit nevoia de a-şi arăta susţinerea şi compasiunea către oamenii care au avut de suferit după atacurile teroriste. Astfel, #JeSuisBruxelles a început să circule în întreaga lume, iar vedete de pe tot mapamondul şi-au exprimat părerea de rău pe reţelele de socializare. Iată reacţiile vedetelor după atentatele din Belgia.

Reacţiile vedetelor după atentatele din Belgia - multe vedete au trimis sprijinul şi părerea lor de rău către victimele din Bruxelles

Rainn Wilson: "M-am trezit cu groaznicele, tragicele ştiri din Bruxelles. Am inima frântă. Transmit multă dragoste şi multe rugăciuni".

Kim Kardashian West: "Inima mea este alături de toată lumea din Bruxelles. Mă rog pentru victime şi pentru pace în lume".

Courtney Cox: "Ştiri îngrozitoare din Bruxelles. Mă rog pentru victime şi pentru familiile lor. Groaznic".

Reacţiile vedetelor după atentatele din Belgia - Khloe Kardashian, o postare foarte interesantă despre evenimente

Khloe Kardashian a pus pe Instagram o poză reprezentând steagul Belgiei în formă de inimă şi a scris: "Terorismul este unul dintre cele mai înfricoşătoare lucruri. Nu funcţionează ca toate lucrurile normale din lumea asta. Dalai Lama a spus la un moment dat <<iubirea şi compasiunea sunt necesităţi, nu lux. Fără ele, umanitatea nu poate supravieţui.>>Lumea îngenunchează în faţa terorismului încă o dată. Mă rog pentru Bruxelles. Mă rog pentru pace. Mă rog pentru noi toţi."

Reese Witherspoon a postat ieri pe o reţea de socializare: "Astăzi, inima mea este alături de toată lumea din Belgia. Mă rog pentru Bruxelles."

Richard Branson: "Inimile noastre sunt alături de victimele atacurilor de la Bruxelles şi de toţi cei dragi lor."

Eva Longoria: "Teribilul atac terorist de la Bruxelles ne afectează pe toţi. Inima mea este cu tine, Bruxelles."

Reacţiile vedetelor după atentatele din Belgia - cei mai mulţi sunt şocaţi de evenimentele din Belgia, la scurt timp după cele din Franţa

Naomi Campbel: "Inima şi gândurile mele sunt îndreptate către Bruxelles."

Kristin Davis: "Inima mă doare pentru toată lumea din Bruxelles şi pentru lume, în general. Este cu adevărat trist că ne rănim unii pe alţii în felul acesta."

Jesse Tyler Ferguson: "Gânduri şi rugăciuni către toţi din Bruxelles. Un alt tragic eveniment care ne aduce aminte că umanitatea trebuie să se reunească."

Armin van Buuren: "Sunt şocat de situaţia din Bruxelles. Gândurile îmi sunt la oamenii din Belgia. Violenţa nu este niciodată rezolvarea."

Jean-Claude van Damme, originar din Bruxelles, a transmis condoleanţele sale încă demarţi, imediat după tragedie: "Inima mea este alături de victime, de familiile lor şi de toţi oamenii din ţara mea de origine, Belgia."

Mai multe