Rebel Wilson l-a numit pe actorul care a dezvirginat-o la 35 de ani! El nici nu știa acest detaliu

4 aprilie 2024   News

Actrița între timp și-a recunoscut preferința pentru femei și și-a modificat complet stilul de viață. Fosta grăsuță simpatică a slăbit, iubește și este mamă.

Australianca ține prima pagină a publicațiilor mondene după ce a făcut câteva dezvăluiri picante. În noua sa carte, intitulată „Rebel Rising”, actrița Rebel Wilson a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 35 de ani, după ce și-a mințit prietenii că prima experiență sexuală a avut-o la vârsta de 23 de ani. Ea a făcut această confesiune în speranța că îi va ajuta pe tineri, subliniind că nu există o vârstă specifică pentru a experimenta intimitatea sexuală.

În totală asumare pentru ceea ce a fost, ce este și ce va fi, actrița a dat și numele bărbatului care a dezvirginat-o la 35 de ani. Este vorba de comediantul și actorul Mickey Gooch Jr. El a fost primul partener sexual al australiencei când aceasta avea 35 de ani, însă el nu a știut că ea era virgină în momentul contactului intim.

„Micks, știu că asta ar putea fi o știre pentru tine dacă citești asta, dar da, mi-am pierdut virginitatea cu tine”, i-a scris ea colegului ei din „How to Be Single” din „Rebel Rising” (notează Daily Mail).

Rebel Wilson, acum în vârstă de 44 de ani, a confirmat ulterior pentru New York Times că Mickey Gooch Jr. „a fost prima persoană care i-a citit” cartea, „deci el știe acum”.

Vedeta a mărturisit că între-adevăr, obezitatea sa a contribuit la începerea vieții sexuale atât de târziu: ”Când ești grasă, nu mulți te găsesc atractivă din punct de vedere sexual”, a pus punctul pe i Rebel Wilson, care a reușit să elimine surplusul ponderal.

Rebel Wilson a mărturisit că a avut o revelație când a aflat că mama sa avea cancer la sân. A înțeles că viața este scurtă și trebuie trăită. Acest fapt a contribuit la motivația ei de a slăbi și de a putea să se bucure de viață.

Mărturisirile sale sunt deopotrivă motivante și emoționante!

”Viața este scurtă! Nu am vrut s-o trăiesc fără să fac sex. Fără să iubesc”, a scris Rebel Wilson.

”Am trimis semnalul în Univers că eram, în sfârșit, pregătită. Voiam să simt teama necunoscutului, pur și simplu s-o fac! Mi-am propus să mă tăvălesc cu primul care apare, dar care avea și datele perfecte ale unui soț.”

Așa cum o știm, de o sinceritate debordantă, Rebel Wilson și-a pus sufletul pe tavă în cartea sa de memorii.

Foto: GettyImages

Mai multe