Record de generozitate la Festivalul Brazilor de Crăciun. Cel mai licitat brăduţ a fost cel al lui Omid (Visuri la cheie)!

17 decembrie 2019   News

Vedetele şi designerii şi-au dat din nou mâna pentru ajutorarea copiilor vulnerabili, pentru care au strâns peste 700.000 de euro.

Datorită solidarităţii de excepţie a celor care susţin dreptul la educaţie al tuturor copiilor indiferent de statutul socio-economic, 5.000 de copii vor putea să meargă la şcoală şi să primească sprijin în programul educaţional Salvaţi Copiii. Designeri generoşi au creat pro-bono 30 de brazi şi s-au colectat fonduri în valoare totală de 700.400 euro, dintre care 180.000 de euro obţinuţi de bradul-poveste al lui Omid Ghannadi, realizat cu sprijinul emisiunii „La Măruţă”.

La cele 18 ediţii anterioare ale Festivalului Brazilor de Crăciun, Salvaţi Copiii a strâns fonduri în valoare totală de 5.317.800 de euro şi astfel a oferit asistenţă pentru 39.485 de copii.

Seara de gală a celei de-a 19-a ediţii, care a vut loc joi seară la Stejarii Country Club, a fost pusă sub semnul magiei care stă în gesturile fiecăruia dintre noi. Prezentarea de excepţie a fost asigurată prin generozitatea Andreei Raicu şi a lui Cătălin Măruţă.

Peste 250 de personalităţi din mediul de afaceri, media, artă şi cultură au fost alături de cauza copiilor vulnerabili, licitând brazii special creaţi pentru ca toţi copiii să poată rămâne în şcoală. Momentele artistice de excepţie au fost susţinute pro-bono de Light Quartet şi The Mono Jacks.

Alţi 11 brazi unicat, special puşi în slujba binelui, mai pot fi licitaţi pe pe www.lavacow.com până marţi, 17 decembrie 2019.

”Festivalul Brazilor de Crăciun este mult mai mult decât un eveniment de strângere de fonduri,  iar ceea ce am reuşit să construim împreună – voluntari, designeri, susţinători – e un micro-sistem în care niciun copil să nu fie lăsat în afara şcolii pentru că e prea sărac sau pentru că autorităţile uită de el. De 19 ani acest micro-sistem, care are ca resursă solidaritatea, face cu adevărat miracole. Miracolul de Crăciun stă în faptele noastre”, a spus Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii România.

Printre vedetele care au susţin acest eveniment caritabil se numără Amalia Năstase, Camelia Şucu împreună cu fiicele sale, Cristina şi Ioana, Amalia Enache, Dana Săvuică, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Giulia Anghelescu-Huidu, Stephan Pelger ş.a. (vezi galeria foto)

Mai multe