Recunoaşteţi personajul? E o artistă cunoscută. De ce e dezamăgită de aceste vremuri: "Lucrurile nu erau atât de agresive"

7 decembrie 2020   News

Monica Anghel şi fratele ei, Alexandru, cred că sărbătorile aveau un farmec aparte în copilărie. Artista se întristează la gândul că până şi colindele s-au pierdut.

„Nu era cu cadouri atunci. Erau din alea... nuci, mănuşi, nuci în poleială, portocale şi mai erau bombonele, vată, chestii fireşti pentru acea perioadă. Acum e abundenţă, vezi fel şi fel de brizbrizuri. În vremurile acelea era important să fim cu toţi în jurul bradului, să fim acolo şi să ne bucurăm, să cântăm colindă, să mergem la colindat. Atunci se respectau chestiile astea.”, a spus Alexandru Anghel la Antena Stars.

“Acum copiii unde să mai meargă la colindat? În oraş? Să te duci să suni, să intri în blocuri şi să suni pe la uşi? Poţi să ştii cine îţi deschide? Totuşi parcă lucrurile nu erau atât de agresive, poate pentru că nici nu ştiam noi atunci ce se întâmplă, poate pentru că le era şi frică... habar n-am”, a adăugat Monica Anghel.

Mai multe