Recuperare infernală pentru Daniel Craig. Actorul care îl joacă pe James Bond s-a accidentat la filmări

12 ianuarie 2022   News

Recuperare istovitoare pentru Daniel Craig, după ce şi-a scrântit glezna la filmările Bond şi a avut nevoie de operaţie.

Actorul de 53 de ani a fost nevoit să susţină şedinţe suprasolicitante de fizioterapie, după filmările la James Bond. Daniel şi-a scrântit glezna şi a avut ligamentele afectate. De aceea, a fost nevoie şi de operaţie iar apoi, de recuperare. Se pare că problema de sănătate a fost foarte solicitantă pentru actor, care s-a resimţit în urma şedinţelor istovitoare de terapie, unde a fost nevoit să-şi activeze la maxim dorinţa de muncă şi recuperare.

Daniel Craig a lucrat din nou sub îndrumarea specialistului Simon Waterson, care se ocupă de pregătirea sa fizică şi care a pus la punct un program menit să-l repună pe picioare pe actorul din James Bond. Aşa cum se vede din imaginile oferite de antrenor, Daniel Craig s-a luptat cu încrâncenare să-şi revină cât mai repede.

El a lipsit de la filmări o bună perioadă, după ce a alunecat în timp ce turna secvenţa finală din James Bond în mai, 2019. Totuşi, problema de sănătate nu l-a descurajat şi a muncit enorm pentru a se repune pe picioare, dovedind că, întocmai ca personajul pe care îl interpretează, nu se lasă înfrânt de nicio provocare, iar ”No time to die” s-a transformat în ”No time to rest”, dovedind o ambiţie de fier, aşa cum a exemplificat antrenorul vedetelor, dând publicităţii imagini ale muncii fizice depuse de actor.

Foto: Instagram

Mai multe