Red Alert! Melania Trump a atras toate privirile la Summitul G7 de la Biarritz

26 august 2019   News

Melania Trump este o apariţie strălucitoare, chiar şi în ocaziile oficiale. 

Ca de exemplu, summitul G7 de la Biarritz, Franţa, acolo unde soţul ei, Donald Trump, s-a întâlnit cu ceilalţi lideri ai lumii. Ieri, în a doua zi a evenimentului, când şefii de state şi soţiile lor au participat la o cină organizată la exclusivistul Hotel du Palais, Prima Doamnă a Americii a arătat pur şi simplu superb, abordând o rochie roşie midi şi mulată pe trup.

Ca de obicei, Melania, în vâsrtă de 49 de ani, a ieşit în evidenţă printre soţiile de preşedinţi, singura concurenţă de care a avut parte fiind cea a Brigittei Macron, soţia şefului de stat al Franţei. 

Aceasta a abordat o rochie de cocktail, până la genunchi, într-o nuanţă argintie, cu pantofi în ton, la fel cum a făcut şi Melania Trump.

Cu o zi în urmă, cele două doamne şi-au însoţit soţii la o altă întâlnire, de zi, în care atât Melania, cât şi Brigitte au abordat rochii în aceeaşi nuanţă, crem. Modelele au fost, însă, complet diferite, doamna Trump îmbrăcând o rochie cu croială empire, amintind de zeiţele din Grecia Antică. 

Foto: Profimedia

Mai multe