Reese Witherspoon a primit stea pe Walk of Fame

2 decembrie 2010   News

Actriţa are de-acum o stea ce-i poartă numele, pe celebrul bulevard hollywoodian Walk of Fame. Ceremonia în cadrul căreia a fost dezvelită steaua a avut loc chiar pe 1 decembrie. Vedeta din Blonda de la Drept a fost însoţită la eveniment de

Actriţa are de-acum o stea ce-i poartă numele, pe celebrul bulevard hollywoodian Walk of Fame. Ceremonia în cadrul căreia a fost dezvelită steaua a avut loc chiar pe 1 decembrie.

Vedeta din Blonda de la Drept a fost însoţită la eveniment de cei doi copii ai săi (şi-ai lui Ryan Phillippe): fiica Ava (11) şi fiul Deacon (7). Despre fetiţa şi băieţelul său actriţa spune că nu au voie să citească bârfele mondene. Cu-atât mai mult dacă o vizează pe mămica lor. „Au un singur computer la dispoziţie, pe care trebuie să-l împartă şi care are instalate toate programele posibile de protecţie împotriva site-urilor periculoase, inclusiv cele de gossip. Le-am blocat şi posibilitatea de-a da search cu numele meu sau ale lor. În momentul ăsta, probabil că se scrie că mă mărit, ceea ce nu e adevărat”, a declarat actriţa.

Foto: Northfoto

Mai multe