Regina Letizia a arătat cool într-o pereche de pantaloni mulaţi şi o bluză tricotată

27 februarie 2018   News

În vârstă de 45 de ani, Regina Spaniei impresionează cu ţinutele sale de fiecare dată când apare la vreo îndatorire regală. Este o femeie cameleonică care îşi adaptează vestimentaţia în funcţie de evenimentul la care participă, aşa că am văzut-o pe Letizia în o mulţime de outfituri impresionante, de la rochii vaporoase, la fuste conice sau bluze supradimensionate, rochii de seară sau outfituri masculine.

Astăzi, Regina Letizia a marcat încă o apariţie demnă de podium, una destul de simplă, dar foarte elegantă. Prezentă alături de soţul său la o audienţă cu membrii Royal Academy of Engineering desfăşurată la Palatul Zarzuela din Madrid, Letizia a ales un outfit potrivit pentru acest anotimp, simplu, dar cu bun-gust. A ales ceva mai puţin colorat şi nu atât de extravagant ca vestimentaţia de un roşu aprins purtată acum câteva zile.

Letizia a îmbrăcat o pereche de pantaloni mulaţi, negri şi o bluză simplă, cu mânecă lungă, un model tricotat, probabil o piesă vestimentară de la Zara, unul dintre brandurile favorite ale Letiziei.

Foto: Getty Images

Mai multe