Regina Letizia, la evenimentele regale ca pe podiumurile de defilare

22 ianuarie 2018   News

O nouă îndatorire regală, o ocazie perfectă pentru a impresiona poporul cu o altă ţinută fashion. Stilata Regină Letizia a întors toate privirile la cel mai recent eveniment la care a participat împreună cu soţul său, Regele Felipe al VI-lea, la Toledo.

Cuplul regal a vizitat o fabrică spaniolă, iar Letizia, ca de fiecare dată, a reuşit să iasă în evidenţă datorită ţinutei sale stilate, elegante, în culori de tomnă. În vârstă de 45 de ani, regina Spaniei a purtat o fustă în trei culori şi cu un palton asortat.

Majestatea Sa a ales să poarte un compleu mai vechi în garderoba sa, de la Hugo Boss, un outfit pe care regina l-a mai purtat în noiembrie 2016 în timpul vizitei sale de stat în Portugalia. Letizia şi-a expus picioarele tonifiate într-o fustă din amestec de lână, în trei culori şi un palton cu acelaşi imprimeu gri cu maro şi cărămiziu. Pantofii şi geanta de tip plic au fost alese dintr-o altă gamă cromatică, fiind vorba de caramel, creaţiile din piele ale aceluiaşi brand german, Hugo Boss. Regina şi-a completat outfitul cu un pulover pe gât într-o nuanţă aprinsă - roşu vibrant.

Cu o asemenea prezenţă şi un outfit în totalitate de la Hugo Boss, Regina Letizia a arătat ca un model pe podiumul de defilare de la show-ul fashion al brandului german.

Foto: Getty Images

Mai multe