Regina stilului! Uite ce outfit stylish a purtat Beyonce la un ”date night”!

28 martie 2018   News

Şi-au lăsat cei trei copii în grija bonelor şi au petrecut o seară în oraş, alături de prieteni şi colegi din industria muzicală. Be a fost din nou în centrul atenţiei graţie un outfit extrem de stylish şi inspirat!

foto: Instagram

Be şi Jay Z, alături de sărbătoritul serii, Big Sean

Dacă nu ea, atunci cine? Probabil că nimeni nu o poate egala pe Beyonce la obiectele vestimentare deosebite, semnate de mari designeri. Totuşi, duminică seara, artista n-a ales să poarte un astfel de item, ci unul ”low-cost”, dar la fel de stilat. E vorba despre un top cu buline, semnat ”Self-Portrait”, care costă ”doar” 240 de lire sterline. O nimica toată pentru un star care are 500 de milioane de dolari în cont.

Be a purtat un oufit super cool

Şi-a accesorizat acest top cu buline, cu un croi asimetric, cu o pereche de ”boyfriend jeans”, încălţări vişinii cu puf şi nelipsiţii ochelari de soare. Spuneţi voi că nu a purtat un outfit reuşit...

Alături i-a stat şi soţul Jay Z, dar şi alţi colegi din industria muzicală, dat fiind faptul că au mers la aniversarea artistului Big Sean. Aceştiau au petrecut până târziu într-un club din Los Angeles.

Mai multe