Relaţia lui Phil Collins cu a treia soţie, din nou în pericol

10 octombrie 2016   News

La începutul acestui an, celebrul artist a anunţat că s-a împăcat cu Orianne, cea de-a treia soţie, de care se despărţise în anul 2008. Acum, însă, relaţia lor este din nou în pericol.

Anul acesta, Phil Collins şi Orianne Collins

A avut o viaţă amoroasă de-a dreptul tumultuoasă. Şi deşi la începutul acestui an totul părea că a intrat pe un făgaş normal, Phil împăcându-se cu fosta soţie, Orianne Collins, iată că un nou amănunt le perturbă fericirea.

”Amănuntul” reprezintă încă – soţul Oriannei, Charles Mejjati, cu care aceasta are un băieţel, şi care nu pare să fie tocmai iertător cu cea care l-a părăsit pentru a se împăca cu fostul soţ. De altfel, miza noii dispute este şi casa pe care Orianne a cumpărat-o cu banii câştigaţi în urma divorţului de Phil, şi pe care aceasta ar vrea s-o recupereze cu orice preţ.

Din păcate pentru ea, cel care o deţine este Charles, iar acesta nu pare să fie dispus să i-o cedeze. La fel cum nu e dispus nici să renunţe cu una, cu două la custodia fiului de cinci ani al cuplului.

E o situaţie cu atât mai tensionată, cu cât Phil a fost chemat şi el să dea declaraţii în cazul procesului de divorţ dintre Orianne şi Charles. ”Au întrebat care a fost starea mentală a Oriannei când ea a semnat actele de înstrăinare ale acestei proprietăţi. Phil n-a fost prea fericit că a fost nevoit să treacă prin asta(n.r. să se prezinte la proces), dar a făcut-o”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Charles Mejjati şi Orianne Collins, pe vremea când formau un cuplu

Amintim că-n actele depuse de Orianne la tribunal, aceasta susţine că nu-şi aminteşte să-i fi cedat, de bunăvoie, casa cu 7 dormitoare şi 8 băi lui Charles, căci la acea vreme lua multe calmante, în urma operaţiei pe care o suferise.

foto: Getty Images

Mai multe