René-Charles, fiul lui Celine Dion - mai rebel decât în aparenţă

9 septembrie 2016   News

Venit pe lume prin inseminare in vitro, după ani de aşteptare şi rugăciuni, primul copil al lui Celine Dion şi-al regretatului ei soţ, René Angélil, a fost crescut într-o libertate absolută.

Celine Dion şi Rene-Charles Angelil

Acum în vârstă de 15 ani, René-Charles n-a mers la şcoală, ci au venit profesorii la el acasă. A vrut să se distreze, părinţii i-au făcut propriul parc de distracţii pe domeniul lor.

A vrut să facă motocros de la 4 ani, avea deja o pistă construită în spatele vilei familiei. Acum, la aproape 16 ani, ar vrea să-şi ia carnetul de şofer, aşa cum e moda la americani, dar mama lui se teme că e încă imatur pentru aşa ceva. În schimb, îl lasă să facă fotbal, golf, hochei şi să-şi invite prietenii la petreceri în pijama, sesiuni de jocuri video sau de pocker pe dezbrăcate – ce se desfăşoară în casa de oaspeţi de pe domeniul din Las Vegas, căci tânărul doreşte... intimitate.

Celine Dion, gemenii Nelson şi Eddy şi Rene-Charles Angelil, la înmormântarea tatălui lor

Şi, pentru a-şi trăi din plin anii de rebeliune, s-a vopsit blond, ascultă Rihanna şi Drake şi pleacă în oraş cu prietenii fără a spune unde se duce sau când va ajunge acasă. În schimb, are şi o latură casnică: îi place să gătească, fapt pentru care are propria colecţie de cuţite, tigăi şi oale, dar şi un grătar unde prepară singur fripturile pentru prietenii săi.

foto: guliver/getty images/rex features/splash news

Mai multe