Renée Zellweger, despre zvonurile că fostul soţ e gay

9 septembrie 2016   News

Săraca actriţă nu pare să scape de acuzaţiile presei mondene. După ani în care s-a insistat că este o “victimă” a operaţiilor estetice nereuşite, se pare că şi despre viaţa personală s-a comentat destul, în special despre fostul soţ care ar fi homosexual…

Renée a declarat recent că nu înţelege de ce oameni din presă au fost atât de răutăcioşi încât să spună despre Kenneth Chesney, aka Kenny, cu care actriţa a fost căsătorită timp de … 4 luni, ar fi gay. Asta pentru că anularea mariajului a fost motivată legal de “fraudă” şi niciunul dintre ei nu a dorit să discute cauza despărţirii, în septembrie 2005, lucru care a trezit suspiciuni. “E un lucru destul de important încât să nu fie uitat, nu? Asta m-a întristat foarte mult. M-a întristat că oamenii s-au folosit de asta pentru a fi cruzi şi a spune despre cineva că e gay în sens peiorativ, lucru care a avut consecinţe grave.”, a spus ea într-un interviu pentru o publicaţie nişată pe comunitatea LGBT.

Actriţa, la premiera filmului în care joacă, "Bridget Jones's Baby"

Actriţa de 47 de ani a fost întotdeauna discretă cu viaţa ei privată, dar presa de scandal a urmărit-o intens de-a lungul vieţii, lucru care a convins-o luna trecută să publice şi un eseu despre această problemă a celebrităţilor care vor să aibă o viaţă normală.

În prezent, Renée îşi promovează noul film din seria Bridget Jones: Bridget Jones’s Baby. 

Mai multe