Repetiţie pentru Oscar. Starurile au strălucit pe covorul roşu de la Spirit Awards 2020

9 februarie 2020   News

Pe 8 februarie, au avut loc premiile Festivalului de Film Independent Spirit 2020, cu numai două zile înainte de-a începe ceremonia decernării Oscarurilor. Cu această ocazie, vedetele ne-au zâmbit, pline de entuziasm, de pe covorul roşu, în ţinute care ne-am captat atenţia. În mod pozitiv sau nu...

Laura Dern a avut o surpriză de zile mari în timpul 2020 Film Independent Spirit Awards, când Corul Homosexualilor din Los Angeles – pe bune, aşa se numesc – au cântat o melodie despre cum filmele din ziua de azi sunt mai gay decât ne închipuim noi. La finalul cântecului, Laura a fost ridicată în slăvi pentru treaba bună pe care o face în Marriage Story şi în alte filme în care a tot apărut în ultima vreme.

Însă nimic nu s-a comparat cu surpriza pe care actriţa ne-a pregătit-o cu rochia Valentino pe care a purtat-o la eveniment. Maimuţele de pe umerii vedetei ne-au uimit nu neapărat în sens pozitiv. Voi ce spuneţi despre întreaga ţinută?

Jennifer Lopez

Diva latino a ales tot Valentino, dar a fost mult mai inspirată decât Laura Dern. Acel fucsia al fustei combinat cu topul strălucitor au format un look corect, plăcut, pe care l-am văzut, însă, la vedetă şi cu alte ocazii. N-a riscat nimic, dar nici n-a dat-o în bară, mai ales că styling-ul ei este excepţional, ca de fiecare dată.

Amber Heard

Apropo de riscuri,

a riscat cam prea mult cu excesul ei de accesorii la o ţinută deja destul de aglomerată. Costumul Fendi era de-ajuns ca să o facă să iasă în evidenţă pe fosta soţie a lui Johnny Depp, zău dacă mai era nevoie de lănţişoare peste lănţişoare, plus un chocker argintiu!

Scarlett Johansson

Ceva lipseşte parcă din ţinuta Balmain a lui

, de nu putem să exclamăm cât de bine arată actriţa! Poate lungimea neflatantă a rochiei e de vină sau machiajul şi coafura lăsate parcă de izbelişte n-o scot în evidenţă pe frumoasa vedetă...  Scarlett a mizat pe un contrast câştigător, alb-negru, însă nici măcar el n-a fost de-ajuns pentru a ne cuceri 100%.

Renee Zellweger

Preferata Oscarurilor de anul acesta,

, ne-a dat clasă în ţinuta Dior Couture! Actriţa şi-a accesorizat costumul negru cu pumps Jimmy Choo şi un clutch în aceeaşi nuanţă, marca Libbie Lane. Simplu şi elegant, n-avem ce-i reproşa lui Renee!   

Naomi Watts

Actriţa s-a pregătit parcă pentru Ziua Îndrăgostiţilor în această rochie înflorată, care s-ar potrivi perfect evenimentului de zi la care a participat, dar n-ar fi stricat styling-ul întreaga sa apariţie. Poşeta roşie e ca nuca-n perete, în timp ce ghetele albe au ieşit în evidenţă într-un mod deloc plăcut.

Olivia Wilde

Vedeta a adus şi ea primăvara în sufletele noastre cu rochia nude, diafană şi atât de feminină, semnată Fendi, pe care a purtat-o la 2020 Film Independent Spirit Awards.

Mai multe