Replici acide între Mihaela Rădulescu şi Iulia Albu

31 martie 2017   News

După ce jurata emisiunii "Bravo, ai stil" i-a comentat în termeni duri ţinuta, gazda emisiunii "Uite cine dansează!" a avut o reacţie neaşteptată, care a făcut-o pe vedeta Kanal D să-i mai o replică tăioasă.

Totul a început din momentul în care Iulia Albu şi-a dat cu părerea referitor la ţinuta pe care a purtat-o Mihaela Rădulescu luni, în cadrul show-ului "Uite cine dansează!", de la Pro TV.

"Mihaela Rădulescu arată ca o micuţă Jasmine în dizgraţie. Cu siguranţă, galbenul nu este culoarea ei şi nici nu posedă abilităţi deosebite de a pune în valoare o bijuterie cu diamante, pe care de altfel o poartă. Sandalele roz sunt bomboana de pe colivă, măslina din tiramisu şi plinul din gaura de covrig. Groaznic per ansamblu, sinistru pe bucăţele”, s-a exprimat vedeta Kanal D acum câteva zile.

Informată de această cronică vestimentară, Mihaela Rădulescu a avut o reacţie fabuloasă: "Nu ştiu despre cine e vorba. Şi aşa fain stau la plajă…”.

La auzul acestor vorbe, Iulia Albu a simţit nevoia să aibă ea ultimul cuvânt: "No, bine… Mă bucur pentru stimabila că are timp de plajă. Cele trei proiecte pe care le am cu Kanal D, din păcate, mie nu-mi oferă această ocazie. Îi doresc un concediu plăcut şi prelungit”, a declarat jurata emisiunii "Bravo, ai stil!" pentru WOWbiz.ro.

Mai multe