Replici dure între Răzvan Ciobanu şi Şerban Huidu 

13 martie 2015   News

De când a revenit pe micul ecran, cârcotaşul s-a ales din nou cu critici. Cel care l-a luat în vizor, de data aceasta, a fost creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care îl acuză că şi-a încălcat promisiunea de-a sta departe de sticlă.

De când a revenit pe micul ecran, cârcotaşul s-a ales din nou cu critici. Cel care l-a luat în vizor, de data aceasta, a fost creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care îl acuză că şi-a încălcat promisiunea de-a sta departe de sticlă.

Răzvan Ciobanu a avut miercuri o reacţie neaşteptată vizavi de revenirea lui Şerban Huidu la TV.

„Şi iar mă mănâncă limba, pardon mâna... să înţeleg că «respectul» lu' Şerban Huidu pentru familia celor omorâţi s-a sfârşit?! Că aşa ştiu că a spus: nu mai apare pe sticlă din respect... Băi, da’ în ţara asta toţi sunt politicieni?! Una spun şi alta fac“, a scris Razvan Ciobanu pe pagina lui de Facebook.

În replică, Şerban Huidu s-a apărat spunând că a promis doar că nu va mai apărea în prim-plan. Dar nici comentariul său n-a fost lipsit de cuvinte acide.

„Răzvan Ciobanu s-ar fi atacat că eu mi-am încălcat promisiunea! Tare croitoraşul căruia propria mamă i-a zis să nu mai slăbească pentru că «i-a rămas capul mare», am încheiat citatul!“, a spus cârcotaşul pe pagina sa de Facebook.

„Aş vrea să lămuresc ce am spus, ca să fie clar: pe blog, imediat după accident am scris între altele aşa:

« ...nu voi mai apărea în prim-plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru...».

Nu voi mai apărea la Cronică în prim-plan, domnu' Ciobanu, de media nu m-am dezis niciodată! E meseria mea şi o fac aşa cum pot! E ca şi cum domnul Ciobanu nu ar mai fi croitoraş, pentru că a făcut din culpă, «deci fără intenţie» ceva!

În rest îi mulţumim «slăbănogului care a rămas cu capul mare», am încheiat citatul din mama sa, pentru că e fan al Cronicii şi sperăm că mărimea encefalului să nu îi afecteze gândirea“, a răspuns Şerban Huidu.

Ultimul cuvânt îi aparţine, în această dispută, tot creatorului de modă.

„:))))) Mă bucur că domnul Şerban Huidu îmi citeşte pagina de Facebook. Şi cam atât pe acest subiect :))))))“.

Mai multe