Reuniune "Beverly Hills, 90210"

4 iulie 2012   News

Cel puţin pe jumătate, fiindcă trei dintre cei mai importanţi actori ai celebrului serial s-au reîntâlnit ieri, la nişte filmări. Vezi aici cum arată acum Brandon, Kelly şi Dylan, împreună, la 40 de ani!

Cel puţin pe jumătate, fiindcă trei dintre cei mai importanţi actori ai celebrului serial s-au reîntâlnit ieri, la nişte filmări.

Generaţia BH, 90210, la 40 de ani! Jason Priestley (42), Jennie Garth (40) şi Luke Perry (45) şi-au reunit ieri forţele pe platourile de filmare ale unei reclame pentru Old Navy! Iar o astfel de ocazie nu putea fi ratată de fanii serialului din anii ’90. Aşa că Jennie n-a pierdut prilejul să posteze pe contul ei de Twitter o poză cu ea, blonda Kelly, alături de Brandon şi Dylan - pentru prima oară împreună din 1999 şi la 17 ani după ce scenariul de la sezonul 5 al BH, 90210 îi prinsese într-un turbulent şi fascinant triunghi amoros. "Eu şi nişte tipi pe care s-ar putea să-i recunoaşteţi", a comentat Jennie poza postată pe site-ul de socializare. Şi trebuie să mai recunoaştem şi că Garth arată foarte bine, mai ales după divorţul recent de Peter Facinelli, cu care a fost căsătorită 11 ani.

Foto: Twitter/Jennie Garth, Reuters

Mai multe