Reuniune „The Vampire Diaries”! Nina Dobrev şi iubitul de pe micile ecrane s-au reîntâlnit

18 mai 2018   News

Serialul pentru adolescenţi ”The Vampire Diaries” s-a încheiat, aşa că fanii sunt cu adevărat nostalgici când vine vorba despre actorii care au interpretat personajele mult îndrăgite. Mai cu seama că e vorba despre Nina Dobrev, cea care a părăsit serialul înainte de ultimul sezon. Ei bine, eroina a dat nas în nas, la un eveniment recent, cu cel cu care a format un cuplu pe micile ecrane, în serialul care a făcut-o celebră.

Nina Dobrev şi Paul Wesley

Nu, nu s-a revăzut cu Ian Somerhalder (Damon Salvatore), cel cu care a trăit o poveste de dragoste şi-n realitate, ci cu Paul Wesley (Stefan Salvatore), cel cu care a format un cuplu în primele sezoane ale serialui. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment şi n-au ratat ocazia de a se fotografia împreună. „M-am întâlnit cu acest tip care seamănă perfect cu fostul meu co-star, Paul Wesley. Stai o secundă...”, a glumit Nina Dobrev, în legătură cu întâlnirea cu colegul ei de platou.

În pielea personajelor lor, Elena Gilbert şi Stefan Salvatore

Amintim că Nina a jucat-o pe Elena Gilbert în celebrul serial, personaj care a trăit o poveste de dragoste atât cu Stefan, cât şi cu Damon Savatore, jucaţi de Paul Wesley, respectiv Ian Somerlhalder. În prezent, Nina Dobrev a fost cooptată în serialul ”Fam”, în care joacă şi Odessa Adlon, Sheryl Lee Ralph, Tone Bell sau Brian Stokes Mitchell.

Mai multe