Reuniunea supermodelelor din anii '90: ce secrete de frumuseţe au?

25 septembrie 2017   News

Finalul prezentării de modă Versace de la Milano Fashion Week a fost unul cu adevărat spectaculos

Donatella Versace a ales cel mai potrivit mod cu putinţă pentru a marca 20 de ani de moartea fratelui său, Gianni Versace: a reunit echipa de aur a topmodelelor anilor '90 cu care Gianni a făcut istorie.

Astfel, la finalul prezentării de modă, au apărut în rochii lungi aurii, pe piesa lui George Michael, Freedom: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen.

Fiecare a impresionat prin fizicul său, dar să vedem cum se menţin...

Carla Bruni - are 49 de ani, foloseşte crema de faţă Hydranorme, de la La Roche-Posay; are un antrenor personal, cu care combină Yoga cu Pilates, dar şi cu balet.

Claudia Schiffer - are 47 de ani, recurge la drenajul limfatic al feţei pentru a-şi păstra un ten cu aspect tânăr; face Yoga, tenis şi Pilates şi mănâncă organic, fiind foarte atentă la cantităţile pe care le consumă.

Naomi Campbell - are 47 de ani, foloseşte crema de faţă Rescue (rescueskin.com); face yoga, Pilates şi sare coarda; e vegetariană din 2014 şi două zile pe săptămână bea doar sucuri de detoxifiere - iar de trei ori pe an, face câte o cură de zece zile de detoxifiere cu un mix de sirop de arţar, piper cayenne, suc de lămâie şi apă.

Cindy Crawford - are 51 de ani, foloseşte uleiul anti-ageing pentru faţă Meaningful Beauty, lansat chiar de ea (www.meaningfulbeauty.com); are un antrenor personal cu care face sport de trei ori pe săptămână - şi atenţie! antrenamentele includ şi exerciţii pentru gât. "Dacă gâtul tău e tonifiat, îţi menţii mai bine linia maxilarului"; este atentă la ce mănâncă şi consumă zilnic ceai verde şi shake-uri de proteine.

Helena Christensen - are 48 de ani, se menţine în formă cu box, jogging, dar şi dans la bară; are grijă de pielea ei prin exfolieri periodice cu cafea; şi susţine că nu urmează un regim anume, dar e foarte atentă la cantităţi şi nu mănâncă nimic după ora 6 seara.

Foto: Hepta

Mai multe