Reuniuni neașteptate! Elena Gheorghe a cântat cu Mandinga, 3 Sud Est și Adela Popescu

26 mai 2024   News

Spectacolul aniversar de 20 de ani al frumoasei artiste i-a readus pe aceeași scenă pe artiștii care făceau furori cu piesele lor la începutul anilor 2000.

Joi, de ziua Aromânilor, Elena Gheorghe a oferit fanilor săi un spectacol aniversar pentru cei 20 de carieră neîntreruptă. Ea a ales special data de 23 mai pentru a celebra și originile sale machedone.

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru sutele de fani care și-au dorit s-o revadă pe fosta solistă a trupei Mandinga într-un nou show plin de dans și culoare, așa cum sunt și piesele sale. De altfel, una dintre primele surprize făcute publicului de Elena Gheorghe a fost aducerea pe scenă a formației Mandinga, în formula sa actuală, alături de care a cântat hitul „Soarele meu”, dar și noua lor piesă realizată în colaborare, „Așa, cum ești tu”.

Apoi, show-ul a continuat cu un moment emoționat, când Elena Gheorghe a cântat melodia „Cel mai bun om de pe pământ” și și-a ales o vestimentație à la Jennifer Lopez, cu o pelerină din pene purtată peste un body strălucitor.

Următoarea mega-surpriză a fost apariția membrilor trupei 3 Sud Est, alături de care a cântat piesa „Iubire”, urmată de un bonus din partea lui Laurențiu Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, piesa „Emoții”, care a antrenat întreaga sală.

O altă prezență surpriză a fost Adela Popescu, prietenă bună a Elenei Gheorghe, care a cântat în duet cu aniversata, după care a interpretat o celebră piesă a artistei mexicane Thalia, „No Me Enseñaste”, lansate în anul 2002 și care are și astăzi o mare priză la public.

Adela Popescu, care a arătat splendid într-o rochie albă pe corset, a venit la concert împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, și cu cei trei copii ai lor, care au urmărit spectacolul din sală.

Spectacolul a continuat cu o reluare a unor piese mai vechi, printre care și cea cu care a participat la Eurovision în 2009, „The Balkan Girls”, și s-a încheiat pe ritmurile aromâne ale celor mai recente cântece ale sale, care au ridicat sala în picioare.

FOTO: Instagram

Mai multe