Revedere tensionată! Dani Oţil, îmbrăţişare pătimaşă cu Mihaela Rădulescu. Ce şi-au spus cei doi foşti?

29 noiembrie 2018   News

Cea mai recentă ediţie a emisiunii ”Neaţa cu Răzvan şi Dani” a avut-o drept invitată pe nimeni alta decât Mihaela Rădulescu, fosta parteneră de viaţă a celebrului prezentator Dani Oţil.

Întâlnirea între cei doi foşti a fost una extrem de emoţionată, amândoi găsindu-şi cu greu cuvintele aflându-se faţă-n faţă după doi ani. Introducând-o în scenă, Dani Oţil a mărturisit că prezenţa fostei sale în platoul emisiunii sale îi răscoleşte diverse amintiri: ”Doamnelor, domnilor, este un moment uşor stânjenitor pentru mine. Colegii au venit cu această propunere, acum nu multe zile. M-au întrebat după ce biletele au fost luate. Ce urmează este un moment istoric. Un moment istoric de televiziune. (...) Un moment intens, din mai multe motive. Noi nu ne-am mai văzut faţă-n faţă de vreo doi ani. Iar la noi în emisiune n-a mai fost de când cineva a plâns în platou. Singura divă pe care o cunoaştem la televizor: Mihaela Rădulescu.”

Cât despre ţinuta Mihaelei Rădulescu la această emisiune, fosta prezentatoare a ales o rochie roşie, cu un croi spectaculos, care i-a pus în evidenţă silueta silfidă. La fel de atent alese au fost şi coafura şi make-up-ul, pesemne şi diva a avut ceva emoţii la întâlnirea cu fostul iubit, şi şi-a dorit să arate cu adevărat spectaculos. Iată ce şi-au spus cei doi foşti în platoul emisiunii ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”!

Mai multe