Richard Gere are un frate homosexual. David este căsătorit cu partenerul său

13 august 2020   News

Richard Gere nu este doar un actor de succes şi un frate iubitor. Când unul dintre cei cinci fraţi ai săi a descoperit că este homosexual, Gere a fost primul care l-a susţinut.

Îl cunoaştem pe Richard Gere ca unul dintre cei mai frumoşi actori de la Hollywood, dar există o altă latură mai puţin cunoscută a lui, pe care nu o arată întotdeauna publicului. Richard este un om de familie devotat şi grijuliu. Starul a crescut într-o familie numeroasă, cu 3 surori şi 2 fraţi. Mama lui, Doris, era casnică, iar tatăl său, Homer, lucra ca agent de asigurări.

Deşi familia Gere nu era bogată, Homer a făcut tot posibilul să ofere o educaţie bună tuturor celor 5 copii ai săi. Încă din copilărie, Richard a învăţat să cânte la pian, la chitară şi chiar la trompetă.

Când fratele lui, David, i-a mărturisit că este homosexual, nu a fost o mare surpriză pentru actor. Îi bănuise de asta cu mult înainte ca adevărul să iasă la suprafaţă, dar acest fapt nu a schimbat nimic în relaţiile lor. Ba mai mult, Richard a spus că se simte cu adevărat mândru de curajul lui.

Astăzi, fratele actorului este căsătorit cu partenerul lui. Ei au făcut acest pas atunci când căsătoriile gay erau permise în California. David şi-a luat doctoratul şi lucrează la o universitate în LA.

David Gere şi soţul său cresc doi copii minunaţi. Richard spune că fratele său este un părinte excelent şi îşi asumă în mod serios această responsabilitate.

Mai multe